Sant Celoni Comerç presenta una targeta de fidelització que incorporarà promocions

Sant Celoni Comerç presenta aquest dijous, 4 de desembre, la nova targeta de fidelització per als clients que l’entitat proposa de començar a posar en marxa a principis de l’any vinent i que suposarà avantatges, segons la gerent, Eva Cabrera, tant per als usuaris dels comerços celonins com per als empresaris associats de l’entitat. Cabrera assegura que des de Sant Celoni Comerç feia mesos que es treballava en la creació d’una targeta de fidelització, un treball que es va concretar fa un parell de mesos quan la Caixa va oferir a l’entitat el servei Premi@, un servei exclusiu de l’entitat financera que permet als comerciants crear el seu propi programa de fidelització a través del TPV (Terminal al Punt de Venda) per premiar els clients. En aquest sentit, responsables de la Caixa participaran també a la presentació que es farà a la sala d’actes de la Biblioteca dijous a dos quarts de 10 del vespre, per resoldre els dubtes dels empresaris que hi assisteixin.

 Segons la gerent de Sant Celoni Comerç, la implantació d’aquest sistema suposarà avantatges tant per als usuaris dels establiments associats a l’entitat com pels propis comerciants. "A les compres que es facin amb aquesta targeta, els clients es beneficiaran automàticament, en el moment de la compra, de les promocions que faci la UBIC", assegura Cabrera, mentre que els botiguers obtindran, per l’ús d’aquesta targeta, "una baixada important de la taxa d’intercanvi, de les comissions de les targetes, que podria arribar a ser de només el 0,5 per cent".

[@more@]

 Per adherir-se a aquest sistema, els comerços associats hauran de comptar amb un TPV de la Caixa i els clients, explica la gerent de l’entitat, hauran de demanar la targeta a l’entitat financera, que es podrà vincular, a crèdit, a qualsevol caixa o banc, o a crèdit i dèbit a un compte propi de la Caixa. "Des de la Junta de la UBIC s’ha valorat la proposta i ha semblat interessant, ja que el cost per al botiguer i per al client és zero", assenyala Cabrera. A més, explica, al marge de les promocions pròpies de l’entitat, la targeta es pot vincular "a altres activitats municipals si s’hi incorpora un codi de barres identificatiu", com podrien ser, si l’Ajuntament s’hi acaba implicant, el carnet de préstec de la biblioteca o l’accés a equipaments esportius o culturals municipals, entre d’altres. "Això permetria afegir més valor a aquesta targeta", recalca. En aquest sentit, dilluns d’aquesta setmana, representants de Sant Celoni Comerç es van reunir amb l’alcalde del municipi, Francesc Deulofeu, i els regidors de Desenvolupament, Marià Perapoch, i Economia, Carles Mas, per exposar-los les possibilitats de la nova targeta.

 Deulofeu ha valorat la iniciativa "molt en positiu". "Ens va semblar una idea interessant i creiem que hem de ser-hi", assegura. En aquest sentit, l’alcalde diu que des de l’Ajuntament es valorarà la possibilitat que alguns serveis municipals s’hi puguin incorporar. "Considero que és factible", conclou.

 Cabrera, per la seva banda, diu que es valorarà la possibilitat d’extendre al seu ús a altres àmbits, com l’Associació d’Empresaris Turístics Baix Montseny, i assenyala que ara caldrà sospesar els pros i els contres de posar en marxa aquesta iniciativa i comprovar quants comerciants estan disposats a incorporar-la al seu establiment. "Als projectes com aquest la gent s’ha d’implicar perquè tinguin èxit", apunta, afegint que "estem il·lusionats perquè és un projecte important que pot canviar les dinà-miques de l’associació".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.