Educació aprova el canvi de nom del SES de Sant Esteve per Can Record

El Departament d’Educació de la Generalitat ha aprovat oficialment el canvi de nom de la Secció d’Educació Secundària (SES) de Sant Esteve de Palautordera. Segons publicava dimarts el Diari Oficial de la Generalitat, la denominació oficial del centre educatiu passarà a ser la de SES Can Record, en motiu de la masia que dóna nom a la zona de Sant Esteve de Palautordera on es troba situat el centre.

 Malgrat la Secció d’Educació Secundària de Sant Esteve de Palautordera encara no tenia oficialment autoritzat el nom, el centre, a efectes pràctics, ja l’ha estat utilitzant en aquests últims temps. Tanmateix, amb l’aprovació oficial del nom per part de la Generalitat el SES deixarà d’anomenar-se a efectes administratius, Sant Esteve de Palautordera pel nom d’aquesta masia emblemàtica del municipi que els veïns demanen de recuperar i preservar com un equipament municipal al serveis dels ciutadans. L’escola d’educació primà-ia va adoptar, en el seu moment, el nom de la riera de Vallmanya.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Educació aprova el canvi de nom del SES de Sant Esteve per Can Record

Els comentaris estan tancats.