El Mercadona obre avui a l’Altrium de Sant Celoni però els cinemes hauran d’esperar fins la primavera

La cadena de supermercats Mercadona, amb seu al País Valencià, obre avui, divendres, el seu nou establiment a l’Altrium-Montseny. Coperfil Patrimonial assegura que "confia que tant les sales de cinema Oscar com la resta d’operadors del Centre Comercial tinguin totes les llicències necessàries a la primavera del 2009", moment en que es preveu la segona fase d’inauguracions anunciada per la companyia. Serà en aquesta segona fase, segons Coperfil, que "tindrà lloc la inauguració oficial del Centre Comercial en el seu conjunt".

 El nou Mercadona substituirà el que tenia al carrer Jaume I i l’obertura del centre ha comportat a la cadena una inversió d’1,5 milions d’euros. Serà precisament d’aquest establiment d’on procediran els 54 treballadors amb què compta el nou supermercat i que, destaca l’empresa, tots són veïns de la zona, han rebut un curs de formació i disposen de contracte fix.

[@more@]

  Segons Coperfil, el Mercadona del Centre Comercial Altrium-Montseny "aportarà un valor afegit als habitants de la comarca, donat que serà més ampli i còmode". La superfície disposa de gairebé 1.300 metres quadrats de sala de venda i de 300 places d’aparcament compartides amb el Centre Comercial. El supermercat és el sisè que Mercadona obre aquest any a Catalunya. Amb la inauguració d’aquest, la companyia passa a gestionar un total de 139 supermercats a Catalunya i prop de 1.200 a l’Estat espanyol.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El Mercadona obre avui a l’Altrium de Sant Celoni però els cinemes hauran d’esperar fins la primavera

Els comentaris estan tancats.