Arbúcies presenta la Comissió de Seguiment del procés participatiu del carrer Camprodon

L’Ajuntament d’Arbúcies donarà a conèixer, el proper dijous, 4 de desembre, la Comissió de Seguiment del procés participatiu del carrer Camprodon. Ho farà en un acte públic que se celebrarà a les 8 del vespre al Teatre de la Llar de jubilats.

 L’Ajuntament d’Arbúcies va iniciar, fa uns dies, un procés participatiu per la reforma del carrer Francesc Camprodon amb l’objectiu, segons el Consistori, de reflexionar conjuntament "sobre quin model de carrer volem per Arbúcies, i per decidir com ha de ser".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.