Agenda d’activitats al Baix Montseny del 5 de desembre a l’11 de desembre

DIVENDRES, 5 DE DESEMBRE

Breda

· Jornades Anticonstitucionals d’ERC. A les 10 del vespre, al Centre Cívic, Conferència de presentació de la Pla-taforma Sobirania i Progrés a càrrec de Roser Gaitano, cap de coordinació de SiP, i Elisenda Paluzie, economista.

Hostalric

· Contes. A les 6 de la tarda, a la Bibliote-ca d’Hostalric, l’Hora del Conte amb la narració de ‘Ka-ke-ki kontes’ a càrrec de Perleta & Mitjons.

Llinars del Vallès

· Taller. A les 7 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca, Taller de manualitats per adults ‘Nadal’ a càrrec de Laura Calero. Cal inscripció prèvia.

Sant Esteve de Palautordera

· Circ. A les 9 del vespre, a la carpa del Cric, Circ amb Alba Sarraute que presenta ‘Cabaret ambulant’ en el marc del Cabaret Coluche.

· Cinema. A les 10 del vespre, al Teatre Municipal Pare Casals, Cinema amb la projecció de ‘It’s a free world’ de Ken Loach en el marc del cicle del Cineclub de Sant Esteve de Palautordera.

[@more@]

DISSABTE, 6 DE DESEMBRE

Breda

· Jornades Anticonstitucionals d’ERC. A les 11 del vespre, al Cercle Bredenc Concert de Miquel del Roig, un grup convidat i sessió de Gresca Catalana a càrrec d’un punxadiscos.

Gualba

· Fira de Santa Llúcia. A la plaça Joan Ragué, Fira de Santa Llúcia.

Llinars del Vallès

· Fira dels Torrons. A les 10 del matí, a la plaça dels Països Catalans, Obertura del recinte firal. Durant tot el dia, Fira comercial, mostra d’oficis tradicionals i tallers. A dos quarts d’11, Tret de sortida a càrrec dels Trabucaires de Llinars. A les 11 del matí, Inauguració de la XII Fira dels Torrons amb Cercavila a càrrec de la Colla Gegantera. De les 11 del matí a les 9 del vespre, Inflables i llits elàstics al recinte firal. De les 11 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, a la Biblioteca i a l’Enllaç, Exposició de manualitats dels alumnes de les escoles Damià Mateu, Ginebró, Salvador Sanromà i de les llars d’infants Petits Infants i Petits Estels, i projecció de treballs de l’IES Giola.  A les 5 de la tarda, Actuació de la primera escola de Bollywood amb seu a Catalunya, Master Class i Tallers de Henna.

· Fundació Lar. A partir de les 10 del matí, al Punt d’Informació de l’Ajuntament de la plaça dels Països Catalans en el marc de la Fira dels Torrons, Recaptació solidària de la Fundació Lar per la Marató de TV3 amb  la venda de "El llibre de La Marató", samarretes i guardiola solidària.

· Concert coral. A les 8 del vespre, al Pa-velló, Concert i danses tradicionals sud-africanes amb la coral Izwi Lethemba. Venda d’entrades a Can Nogueres, al forn de pa La Riera i al mateix lloc del concert abans de l’inici de l’actuació.

Sant Celoni

· Sant Celoni Comerç. D’11 del matí a 1 del migdia i de 6 a 8 de la tarda, Celebra-ció del ‘6 de desembre obert’ de Sant Celoni Comerç amb xocolata desfeta i xurros per als usuaris dels establiments associats.

Sant Esteve de Palautordera

· Circ. A dos quarts de 6 de la tarda, a la carpa del Cric, Circ Cric al Parc Natural del Montseny.

DIUMENGE, 7 DE DESEMBRE

Arbúcies

· Ponseties. Durant tot el dia, pels carrers d’Arbúcies, Venda de ponsèties de Nadal a càrrec del servei d’esplai de l’Associació Montseny Guilleries. A les hores de mercat, també es disposarà una parada fixa a la plaça de la Vila.

· Dia Nacional de Romania. A la 1 del migdia, a la plaça de la Vila, Celebració del Dia Nacional de Romania a càrrec de l’entitat local Associació Romanesa d’Arbúcies.

Breda

· Encants de Breda. A partir de les 10 del matí i durant l’horari de mercat, a la plaça de la Vila, Els Encants de Breda, fira d’ob-jectes d’ocasió de la Fundació Oncolliga de Breda.

Llinars del Vallès

· Fira dels Torrons. A les 8 del matí, Caminada popular del Centre Excursio-nista de Llinars. A les 10 del matí, a la plaça dels Països Catalans, Obertura del recinte firal, Botifarrada popular a 1 euro  amb la col·laboració de la Colla All i Oli. Durant tot el dia, Fira comercial, mostra d’oficis tradicionals i tallers.  De les 11 del matí a les 9 del vespre, Inflables i llits elàstics al recinte firal. De les 11 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, a la Biblioteca i a l’Enllaç, Exposició de manualitats dels alumnes de les escoles Damià Mateu, Ginebró, Salvador Sanromà i de les llars d’infants Petits Infants i Petits Estels, i projecció de treballs de l’IES Giola. De les 12 del migdia a les 2 de la tarda, Animació itine-rant a càrrec de la Companyia Fadunito. A les 2 del migdia, a la pista Annexa, Dinar popular d’escudella amb pilota i pollastre rostit a la catalana amb la col·laboració de Deixebles de la Kabra. De les 5 a les 7 de la tarda, Animació itinerant de Màgia d’aprop i globus a càrrec de Justo Tahus. A partir de dos quarts de 6 de la tarda, Cagatió a càrrec de la Colla All i Oli i amenitzat per la Companyia Tramvia Blanc. A les 7 de la tarda, Brou amb pilotes amb la col·laboració de la Colla All i Oli. De dos quarts de 8 del vespre a les 9 de la nit, Espectacle d’animació infantil de cloenda de la XII Fira dels Torrons de Llinars del Vallès a càrrec de la Companyia Tramvia Blanc.

· Fundació Lar. A partir de les 10 del matí, al Punt d’Informació de l’Ajuntament de la plaça dels Països Catalans en el marc de la Fira dels Torrons, Recaptació solidària de la Fundació Lar per la Marató de TV3 amb  la venda de "El llibre de La Marató", samarretes i guardiola solidària.

· Missa cantada. A la 1 del migdia, a la parròquia Santa Maria del Prat, Missa cantada amb la coral Izwi Lethemba.

Sant Celoni

· Cinema. A les 6 de la tarda, a la sala petita de l’Ateneu, Cinema amb la projecció de la pel·lícula ‘Diarios de motocicleta’ de Walter Salles.

Sant Esteve de Palautordera

· Circ. A dos quarts de 12 de la tarda, a la carpa del Cric, Circ Cric al Parc Natural del Montseny.

DIMECRES, 10 DE DESEMBRE

Arbúcies

· Taula de barri. A les 9 del vespre, a l’Hotel d’Entitats, Sessió de presa de decisions de la Taula de Barri del Camp de l’Oliver.

· Agenda llatinoamericana. A dos quarts de 10 del vespre, a la Gabella, Commemo-ració del 60 aniversari de proclamació dels Drets Humans. Presentació de l’Agenda Llatinoamericana, passi del DVD ‘La mo-neda telemàtica’ i col·loqui posterior sobre el tema ‘Alternatives econòmiques i drets humans’.

Llinars del Vallès

· Taller. A dos quarts de 8 del vespre, a Can Mas Bagà, Taller d’expressió corporal i artística a càrrec de Joaquima López, treballadora social, professora de consciència corporal i terapeuta artística.

DIJOUS, 11 DE DESEMBRE

Arbúcies

· Taula de barri. A les 9 del vespre, a la Gabella, Sessió de presa de decisions de la Taula de Barri del Castell.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Agenda d’activitats al Baix Montseny del 5 de desembre a l’11 de desembre

  1. · Taller. A dos quarts de 8 del vespre, a Can Mas Bagà, Taller d’expressió corporal i cheap nba jerseysartística a càrrec de Joaquima López, treballadora social, professora de consciència corporal i terapeuta artística.

Els comentaris estan tancats.