Agenda d’activitats al Baix Montseny del 7 de novembre al 13 de novembre

DIVENDRES, 7 DE NOVEMBRE

Arbúcies
· Presentació de llibres. A les 7 de la tar-da, al Museu Etnològic, presentació del llibre ‘El robatori de la pedra’, a càrrec de l’autora, Dolors Hernández.
· Concert. A les 11 de la nit, al poliesportiu de Can Delfí, Celebració de la 4a disco mòbil amb el grup Octava Sonrisa i Mire-Ari-Laia.

Hostalric
· Contes. A les 6 de la tarda, a la biblioteca, l’Hora del Conte amb ‘Contes del Món’, a càrrec de Va de contes.

Llinars del Vallès
· Taller. A les 7 de la tarda, a la biblioteca, Taller de manualitats per adults ‘Comple-ments’ a càrrec de Laura Calero.
· Xerrada. A dos quarts de 8 del vespre, al local del MALL, Xerrada ‘Dona i professió’
· Xerrada. A les 8 del vespre, a Can Mas Bagà, Xerrada informativa ‘L’ordenança de civisme de Llinars’.

Sant Celoni
· Festes de Sant Martí. A les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, Cercavila de Bocs i Cabres. A les 8 del vespre, a Can Ramis, Inauguració de l’exposició fotogràfica de Ferran Millán. A ñes 8 del vespre, a la Biblioteca, Xerrada ‘Quines joguines comprar’, a càrrec d’Isabel Sanagustí. A les 11 de la nit, a l’Ateneu, Concert amb Le Pim Pam Pum. A la 1 de la matinada, a l’Ateneu, Música amb DJ Miqui Puig.

Sant Esteve de Palautordera
· Albert Pla. A les 10 del vespre, a la Carpa del Circ Cric, Espectacle  d’Albert Pla que presenta ‘La Diferència’.

Sant Pere de Vilamajor
· Contes. A les 7 de la tarda, a la ludoteca de Les Faldes, Hora del Conte, amb Montserrat Cots.

[@more@]

DISSABTE, 8 DE NOVEMBRE

Arbúcies
· Correllengua. A dos quarts de 9 del ves-pre, al CEIP Dr. Carulla, Correllengua 2008 amb productes dels Països Catalans, música en viu i lectura de textos.
· Cinema. A les 10 del vespre, al Teatre el Centre, Projecció de la pel·lícula ‘Vicky Cristina Barcelona’ de Woody Allen.

Gualba
· Xerrada. A dos quarts de 7 de la tarda, a la Sala Gorg Negre, Xerrada ‘Els Càtars’ a càrrec d’Antoni Dalmau.

Llinars del Vallès
· Concert. A dos quarts d’11 de la nit, a la Sala, Concert de jazz de Lluís Coloma i companyia dins el cicle Nits de Tardor.

Sant Antoni de Vilamajor
· Castanyada. A les 6 de la tarda, a la pla-ça de la Vila, Castanyada.

Sant Celoni
· Festes de Sant Martí. A les 10 del matí, a la plaça de la Vila, Fira Artesana amb de-mostracions d’oficis. A les 10 del matí, al carrer Torras i Bages, Agromercat. A dos quarts de 12 del migdia, a la Biblioteca, Taller de Mandales a càrrec de Glòria Fal-có. A les 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, Cercavila de gegants i capgrossos de Sant Celoni amb participació de les escoles locals. A dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, Sardanes amb la cobla la Flama de Farners. A les 7 de la tarda, a la sala d’actes de la Rectoria Vella, Presenta-ció de dos números de la col·lecció ‘Anatomia del còmic celoní’de Xavi Plana i Martí Pey. A les 10 de la nit, a l’Ateneu, Ball de nit amb l’orquestra Mandolina. A la mitjanit, a l’Ateneu, Concert de Fundación no hay manera.

Sant Esteve de Palautordera
· Circ. A dos quarts de 6 de la tarda,  Espectacle de Circ amb el ‘Circ Cric al Parc Natural del Montseny’.
· Presentació de llibres. A les 8 del vespre, a la llibreria la Lluna, presentació del llibre ‘Gavin de Puiyet’ de Miquel Campins.
· Cineclub. A les 10 del vespre, al Casal Municipal, Cineclub amb la projecció de ‘Irina Palm’ de Sam Garbarski.

DIUMENGE, 9 DE NOVEMBRE

Arbúcies
· Cinema. A dos quarts de 6 de la tarda, al Teatre el Centre, Projecció de la pel·lícula ‘Vicky Cristina Barcelona’ de Woody Allen.
· Pujada al Castell. A les 8 del matí, a la plaça de la Vila, sortida de la 15a Pujada a Peu al Castell de Montsoriu, castanyada popular i visita a les excavacions.

Gaserans
· Matança del porc. A les 8 del matí, Matança del porc i coca i barreja, fins a les 10 del matí, pels assistents. A la 1 del migdia, Dinar popular.

Sant Celoni
· Festes de Sant Martí. A dos quarts de 10 del matí, a la plaça de la Vila, XXIV Con-curs d’Allioli. A les 10 del matí, Esmorzar popular. A les 10 del matí, a la plaça de la Vila, Fira Artesana amb demostracions d’oficis. A les 10 del matí, al carrer Torras i Bages, Agromercat. A les 11 del matí, a la plaça de l’Església, Art al carrer. A les 11 del matí, al final del carrer Esteve Carde-lús, Gimcana de carruatges de cavalls. A les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, Animació infantil amb l’espectacle ‘Bati-bull’ de El Tramvia Blanc. A les 12 del migdia, a la plaça del Comte del Montseny, Sardanes amb la cobla Empordanesa. A dos quarts de 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, Exhibició canina. A dos quarts de 6 de la tarda, a l’Ateneu, Concert i ball de Festa Major amb l’Orquestra Maravella.

Sant Esteve de Palautordera
· Circ. A dos quarts de 12 del migdia, Espectacle de Circa la carpa del CRAC amb el ‘Circ Cric al Parc Natural del Montseny’.
· Torderades. A les 6 de la tarda, al Teatre Municipal, Teatre ‘Josep i Maria’ de Turrí-ni, interpretada per Pepa López i Artur Trias.

DILLUNS, 10 DE NOVEMBRE

Sant Celoni
· Festes de Sant Martí. A dos quarts d’11 del matí, al carrer Major i la plaça de l’Es-glésia, Estructures musicals. A dos quarts d’1 del migdia, a la plaça de la Vila, Animació infantil amb l’espectacle ‘Zum’ de la Tresca i la Verdesca. A les 4 de la tarda, a l’Ateneu, Cinema infantil amb la projecció de ‘Madagascar’. A les 6 de la tarda, al mateix espai, Cinema amb la projecció del film ‘La reina (The Queen)’.

DIMARTS, 11 DE NOVEMBRE

Arbúcies
· Celebració. A les 9 del vespre, a l’Hotel d’Entitats, Celebració de les persones que porten 40 anys de casats.

Sant Celoni
· Festes de Sant Martí. A les 8 del vespre, a l’Església parroquial, Missa solemne en motiu de la festivitat de Sant Martí.

DIMECRES, 12 DE NOVEMBRE

Sant Celoni
· Festes de Sant Martí. A les 8 del vespre, a la sala d’actes de la Rectoria Vella, Pre-sentació del llibre ‘Sólo era una niña…’ a càrrec de Lourdes González.


DIJOUS, 13 DE NOVEMBRE

Arbúcies
· Contes infantils. A les 6 de la tarda, a la Llar de jubilats, Contes per a infants amb Albert Quintana.
· Audiovisual. A les 8 del vespre, a la Ga-bella, Projecció de l’audiovisual de la 2a Jornada intercultural i solidària celebrada al municipi.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Agenda d’activitats al Baix Montseny del 7 de novembre al 13 de novembre

Els comentaris estan tancats.