El bloc del setmanari l’Actualitat del Baix Montseny es trasllada

Des de divendres, 16 de gener, el Bloc de l’Actualitat del Baix Montseny es trasllada a l’adreça http://actualitatdelbaixmontseny.blogspot.com/.

També podeu seguir l’activitat informativa i l’actualitat a través del Facebook de l’Actualitat del Baix Montseny.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: El bloc del setmanari l’Actualitat del Baix Montseny es trasllada

 1. Angel diu:

  L’Associació per a la Reforma de l’Impost de Successions a Catalunya continua el cicle de conferències informatives pel nostre país

  L’Associació per a la Reforma de l’Impost de Successions a Catalunya (ARIS) és una plataforma cívica creada recentment per tal d’aconseguir la reforma d’un impost que ens discrimina als catalans envers els ciutadans de altres comunitats autònomes.

  A Catalunya es paga per la mateixa herència fins a 100 vegades més que, per exemple, a Madrid o València. Per tant, la finalitat d’aquesta associació és la de aconseguir la igualtat fiscal amb les Comunitats Autònomes espanyoles que han legislat sobre aquest impost de forma més favorable per a les famílies que a Catalunya .
  Actualment s’han adherit a la seva plana web http://www.NOsuccessions.org més de 5.700 persones. Sent conscients de l’elevat grau de desconeixement que sobre aquest tema té la població general, l’Associació està realitzant campanyes de difusió informatives per Catalunya i en aquesta gira està inclosa Sant Celoni.

  La conferencia es celebrarà el proper dia 29 d’Octubre de 2009, a les 20:00 hores, a la Sala Petita del Centre Municipal d’Expressió (L’Ateneu) d’aquesta ciutat, Carretera Vella, 25. El títol de la mateixa és “L’impost de successions. Què sap sobre les herències?” i estarà pronunciada pel Sr. Jesús Zamarreño, president de l’ARIS.

  És per aquest motiu que volem comunicar i invitar als mitjans de comunicació locals per què puguin informar als celonins interessats en assistir.

  Conferència de l’Associació per a la Reforma de l’Impost de Successions a Catalunya
  Data 29 d’Octubre 2009
  Hora 20:00h
  Lloc Sala Petita del Centre Municipal d’Expressió (L’Ateneu)
  Adreça Carretera Vella, 25

  La entrada és lliure i no cal demanar reserva.

  Per a més informació contactar amb:
  Associació per a la reforma de l’impost de successions a Catalunya
  686 523 791
  info@nosuccessions.org
  http://www.NOsuccessions.org

 2. L’Associació per a la Reforma de l’Impost de Successions a Catalunya (ARIS) és una plataforma cívica creada recentment per tal d’aconseguircheap nba jerseys la reforma d’un impost que ens discrimina als catalans envers els ciutadans de altres comunitats autònomes.

Els comentaris estan tancats.