El Ple d’Hostalric aprova les retribucions dels regidors, amb 3 dedicacions exclusives

El Ple celebrat dilluns a Hostalric va aprovar, amb l'abstenció dels regidors d'Esquer-a, les retribucions que percebran durant aquest mandat els regidors a govern i les assignacions per partit i regidor de cadascun dels representants municipals.[@more@]

 L'alcalde del municipi, Josep Frías, disposarà de dedicació exclusiva, per a la qual se li ha assignat un sou de 36.000 euros bruts anuals, aproximadament  uns 1.900 euros nets mensuals en 14 pagues. El Consistori també va determinar que Josep M. Serras, d'Hostalric Cívic, i Josep Garcia, de CiU, comptessin amb dedicació exclusiva a les seves àrees, per la qual percebran, respectivament, 1.100 i 900 euros mensuals nets. La resta de regidors de l'equip de govern disposaran de dedicació parcial, fet que representa un sou net de 300 euros mensuals.

 El Ple també va aprovar les assignacions per als grups municipals. Aquests percebran un total de 500 euros mensuals per grup i 100 euros per regidor, una mesura que Esquerra no va considerar adequada ja que, segons la formació, amb aquest sistema tots els partits queden equiparats i no es premia els que van obtenir més representació.

 Les juntes de govern local i els Plens suposaran 70 euros addicionals als regidors i les comissions informatives 30.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El Ple d’Hostalric aprova les retribucions dels regidors, amb 3 dedicacions exclusives

Els comentaris estan tancats.