Hostalric farà reparacions a la façana de Can Llensa per evitar desprendiments

L'Ajuntament d'Hostalric ha demanat a l'empresa Obres Pirinaiques, que es va ocupar de la primera fase de reforma de Can Llensa, que substitueixi les actuals plaques de pedra de la façana de l'edifici i les recol·loqui amb fixacions metàl·liques, tal i com establia el projecte inicial.

 Segons el regidor de Comunicació, Joan Serras, les variacions climatològiques han provocat que alguna de les lloses que conformen la façana s'hagi desprès. "Tot i que és possible que no en caigui cap més", afirma Serras, "no volem arriscar-nos a què això passi".

[@more@]

Per aquest motiu, explica el regidor, les obres s'han encarregat amb caràcter immediat i es preveu que comencin a partir del mes de març. "Ha de primar la seguretat a l'estètica", diu Serras, davant el fet que durant un cert període de temps la façana restarà tapada i en obres.

 Després del desprendiment de dues pedres de la façana, els serveis tècnics del municipi van comprovar l'adherència de totes les lloses de la planta baixa i del porxo d'accés a l'edifici, podent observar que aquestes es van subjectar amb ciment de resines, enlloc de les grapes que establia el projecte. Malgrat que l'empresa adjudicatària va revisar també l'estat d'adherència i va certificar que totes les pedres es trobaven en bon estat, posteriorment se n'han desprès de noves. Per aquest motiu el Consistori obligarà a inserir les grapes previstes inicialment.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.