La plaça de la Vila de Sant Celoni acull la Festa de Trup de Nassos

Com cada any, la companyia Trup de Nassos celebra ‘La Festa’ a la plaça de la Vila per a obtenir diners per a les dues properes expedicions solidàries previstes per l’entitat. Avui, dissabte, a partir de les 6 de la tarda, començaran les activitats amb un espectacle de pallassos destinada al públic infantil.

 Després de l’actuació els més petits podran gaudir de les múltiples i ‘sonades’ activitats ideades per la companyia i que aniran des del maquillatge, fins a la punteria al pallasso amb pastissets de nata, passant per jocs amb globus.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.