CiU de Palau denuncia la manca d’espai per als grups de l’oposició

El grup municipal de CiU de Santa Maria de Palautordera ha denunciat la manca d’espai que destina el govern als grups de l’oposició. CiU, ERC i PP han de compartir un mateix despatx després que "davant la situació de risc de l’estructura de l’edifici de l’Ajuntament" s’ha hagut "de traslladar d’urgència el servei de Recaptació Municipal al nou Ajuntament a Can Rahull". La manca de despatxos hàbils a Can Rahull ha provocat, diu CiU, que el govern hagi "decidit crear nou espai desa-llotjant CiU del seu despatx i ubicar als tres grups de l’oposició", que sumen cinc regidors, "en un despatx compartit de sis metres quadrats".

 CiU considera "inadmissible" la nova ubicació, tant per la falta d’espai i recursos -el despatx només té un ordinador- com per la impossibilitat de reunir-se amb veïns o entitats. Tampoc permet "la preparació dels plens i altres comissions". La formació s’ha queixat també de la manca de privacitat. "No lògic que tres partits amb tres plantejaments i estratègies polítiques diferents hagin de compartir el mateix espai i haver de fer torns", afirma CiU que considera que el govern vol "arraconar i dificultar la tasca democràtica dels partits".

[@more@]

 Segons el grup que encapçala Marc Pou, l’Ajuntament va atendre inicialment les peticions de disposar d’espai propi proposant, com a solució temporal, l’espai de l’entrada de l’edifici annex, ‘La Quadra’. Segons CiU, després d’haver-se formulat aquesta proposta, es van rebre dues notificacions de l’alcalde, Joan Mayneris, en la que "es reafirmava en la primera idea" de compartir despatx  posant a disposició de tots els partits l’espai de ‘La Quadra’. Segons CiU, "fins ara, mai s’havia produït un fet d’aquestes característiques a la història democràtica de Palautordera" en el que consideren una situació derivada de la "manca de previsió del govern i la poca planificació en la reubicació dels serveis que quedaven a l’Ajuntament".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.