Obre Can Kun amb tres espectacles d’alta qualitat coincidint amb la Festa Major de Vallgorguina

Vallgorguina veurà néixer, durant aquesta Festa Major, una proposta ambiciosa per convertir l’antic Can Botil 2 en Can Kun, un espai de creació. El projecte, impulsat pels germans David i Marc Gol, per Eduard Tilve, Meritxell Luna, Maria Stoyanova i Ana Jiménez es presenta aquest cap de setmana amb tres espectacles d’alta qualitat als que es podrà accedir per 10 euros en total.

 Divendres, a les 9 del vespre, la búlgara Maria Stoyanova presentarà ‘Madama(s) Butterfly(s)’, una obra que va estrenar al Festival Grec de Barcelona, on va rebre les crítiques més alentadores.

[@more@]

La mateixa artista, en aquesta ocasió acompanyada per Eduard Tilve, representarà dissabte, a la mateixa hora, ‘Gitana en Barcelona’ i diumenge, Ana Jiménez i David Gol, juntament amb Peter Gadish, oferiran l’espectacle ‘Y yo que sé!’ i ‘Sobre el daño que hace el tabaco’.

 Segons els impulsors, el projecte de Can Kun neix de la voluntat de promoure l’art i la cultura vinculant-ho amb l’entorn natural de Vallgorguina. Les propostes que es podran veure durant la Festa presenten una vessant innovadora i diferent del teatre contemporani "per mostrar altres formes d’expressar l’art, amb humilitat i esperit trencador".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Obre Can Kun amb tres espectacles d’alta qualitat coincidint amb la Festa Major de Vallgorguina

Els comentaris estan tancats.