Carburos Metálicos de Sant Celoni amplia la gamma de mescles amb certificat ISO

L’empresa de Sant Celoni Carburos Metálicos ha ampliat la seva gamma de mescles de calibració, que compten amb certificació ISO, destinades al sector mediambiental. Aquestes mescles de gasos, amb acreditació de l’Empresa Nacional d’Acreditació (ENAC), formen part de la gamma Experis de gasos especials, disponibles en una gran varietat de concentracions. La seva distribució va destinada als mercats que requereixen una major seguretat en els resultats, com el mediambiental, el de l’automoció o el gas natural, ja que tenen menys valors d’incertesa.

 Aquesta nova gamma ampliada de mescles de gasos d’alta precisió es produeix íntegrament al laboratori de gasos especials que la química té a Sant Celoni, la primera empresa que va acreditar-se amb la ISO 17025 per a mescles multicomponents. Amb aquesta nova extensió de l’acre-ditació, Carburos Metálicos ofe-reix mescles per NO2 en nitrogen i en aire.

[@more@]

 El Product Manager d’Anàlisi i Laboratoris de l’empresa, Lieve de Paepe, assegura que en fer extensiva l’acreditació de qualitat a una gamma més àmplia de gasos de calibració "estem proporcionant una immillorable seguretat en l’anàlisi necessari en moltes de les aplicacions que requereixen mesures crítiques a nivell industrial". Entre elles, destaca el control de les emissions nocives per al medi ambient en les que, assegura, "podem produir mescles de calibració que contenen components com el diòxid de nitrogen el diòxid de sofre, el monòxid de carboni, l’òxid nítric… en concentracions que arriben a nivells de ppb" (parts per bilió).

 Segons de Paepe, "el mercat de gas natural demanda mescles de gas de calibració multicomponent, el component majoritari del qual pot ser el metà, amb l’objectiu de mesurar el poder calorífic del gas natural". També per al mercat de l’automoció, afirma, es "requereixen mescles acreditades multicomponents per mesurar els gasos d’escapament dels vehicles a motor". "Aquestes mescles", continua, "solen ser de 2 a 5 components, en una àmplia gamma de concentracions". Les noves mescles de gasos elaborades per Carburos també proporcionen una gran estabilitat de composició, fins i tot quan s’empren els components més reactius, un fet que assegura una major vida útil a la mescla.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.