Una cinquantena de persones participen al dinar de germanor de l’ADF de Palautordera

Diumenge passat es va celebrar a Cal Serrador, a Santa Maria de Palautordera, el tradicional dinar que organitza l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) del municipi. En aquesta quinzena edició, l’acte va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones, entre les quals també efectius dels Bombers voluntaris de Palautordera. La trobada anual té un caràcter lúdic tot i que també es van tractar qüestions vinculades a l’activitat de l’ADF, com ara la necessitat de disposar d’un local per desar el quantiós material de que disposen i poder ser més eficients davant posssibles eventualitats.

 La trobada de l’Agrupació de Defensa Forestal té una llarga tradició i el dinar se celebra en un clima de germanor mentre els mateixos integrants de l’ADF es preparen els aliments a la brasa i les postres. Després de l’àpat, cada any es lliura un recordatori diferent a tots els assistents, incloent-hi la inscripció de l’edició de la trobada que s’ha celebrat.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.