El conseller Maragall ‘inaugura’ el CEIP de Campins un any i mig després de funcionar

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, visitarà el municipi de Campins aquest divendres, 14 de novembre, al matí, on visitarà les obres del CEIP l’Alzinar. Tot i que des de l’Ajuntament es convida el conseller a fer una ‘visita’ del centre, des del Departament d’educació s’ha convidat els mitjans a la ‘inauguració’ de l’escola, Es dón la circumstància, però, que el centre educatiu va obrir les portes el 29 de gener del 2007, fa més d’un any i mig, i la inauguració de divendres del conseller es produeix en un moment en que ja hi ha hagut alguna demanda d’ampliació.

 Maragall arribarà a Campins a un quart de 12 del migdia i després de visitar l’escola es reunirà amb els responsables municipals. L’alcalde, Miquel Barnola, ha assenyalat que vol traslladar al conseller les previsions de capacitat del centre, no tant pel creixement del municipi de Campins, que en els darrers mesos s’ha estancat, sinó pel fet que gairebé un 40 per cent de l’alumnat del CEIP l’Alzinar procedeix del municipi de Fogars de Montclús.

[@more@]

 La visita del conseller d’Educació es produeix en plena mobilització dels sindicats majoritaris del sector de l’ensenyament en contra de la Llei d’Educació. Per ahir, dijous, hi havia convocada una jornada de vaga. Les dades del seguiment de als centres del Baix Montseny encara no s’havien recollit per part dels sindicats a l’hora de tancar aquesta edició.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.