L’Ajuntament de Palautorera autoritza una bassa de lixiviats a l’abocador

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha autoritzat a l’empresa Cespa, gestora de l’abocador de les Valls, la construcció d’una nova bassa de lixiviats que, segons el regidor de Medi Ambient, Ferran Claudin, és necessària per a la gestió del tancament definitiu de la planta, previst per abans del 31 de desembre del 2010.  Actualment Cespa està acabant de construir, segons Claudin, la bassa gran, un projecte amb el que l’empresa podrà substituir les dues actuals i que garantirà, recollir tots els lixiviats a tractar.

 A finals del mes passat, la Comissió Territorial d’Urba-nisme de Barcelona va aprovar definitivament el projecte d’obra per a l’actuació paisatgística en el projecte de clausura del Dipòsit controlat de les Valls que inclou el projecte de l’Etapa V-B amb el benentès que l’ajuntament haurà de vetllar pel compliment de les condicions establertes en l’acord de la Junta de Govern local de juliol, així com de les condicions establertes en els informes de l’Agència de Residus de Catalunya, de juny i de l’Oficina Ambiental, de setembre de 2008.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.