Coperfil Construccion, amb seu a Vallgorguina, lliura un complex de 4.800 metres a Sant Iscle de Vallalta

Coperfil Construcción, amb seu a Vallgorguina, ha lliurat a la companyia Optral un complex industrial de 4.800 metres quadrats a Sant Iscle de Vallalta (Maresme), on l’empresa situarà la seva producció per a tota Europa, Àfrica i Amèrica del Sud i Central, així com les oficines. 

 La nau industrial està formada per un mòdul de producció i dos mòduls d’oficines per Optral, que opera en el sector de les comunicacions òptiques dissenyant, fabricant i comercialitzant cables de fibra òptica i equips optoelectrònics per a la transmissió de veu, vídeo i dades. Coperfil Construcción està especialitzada en edificació privada no residencial, i el sector industrial és una de les seves principals àrees de negoci, ja que representa un 23 per cent de la facturació, que el 2007 va ser de 230 milions d’euros.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.