Agenda d’activitats al Baix Montseny del 28 de setembre al 4 d’octubre

DIVENDRES, 28 DE SETEMBRE

Hostalric
· Fira de Sant Miquel. A les 9 del vespre, al Pavelló, Inauguració de la Fira. Seguidament, Mostra gastronò-mica (Preu: 25 euros). En acabar, Ball.

Llinars del Vallès
· Hora del conte. A les 6 de la tarda, a la Biblioteca, "Ruskus missió especial", a càrrec de Ruskus Patruskus.

Sant Celoni
· Dansa. A partir de dos quarts de 6 de la tarda, al Club de Ball Celondance, Classes gratuïtes de dansa.
· Xerrada. A les 8 del vespre, a l'Ateneu, Xerrada amb la presència de l'escriptora Isabel-Clara Simó.

Sant Pere de Vilamajor
· Consell de Poble. A les 8 del vespre, a la Fàbrica, Consell de Poble.

[@more@]

DISSABTE, 29 DE SETEMBRE

Arbúcies
· Setmana de la Mobilitat. A les 12 del migdia, a la Gabella, Xerrada sobre "L'oli vegetal no modificat com a combustible per a l'automoció".
· Teatre. A un quart d'11 de la nit, al Teatre el Centre, representació de "no és tan fàcil", de Paco Mir, a càrrec de la companyia Kòmix.

Breda
· Festa de l'Oncolliga. A partir de les 9 del vespre, al Poliesportiu, Festa de la Fundació Oncolliga Girona – Lliga Catalana d'Ajut al Malalt de Càncer.
· Cinema. A dos quarts de 10 del vespre, a la Sala Polivalent del Centre Cívic i Social, projecció de "Bona nit i bona sort", de George Cloony.
· Concert. A dos quarts de 12 de la nit, al Bar 33, actuacions de Tabüla i Twisted Nails.

Hostalric
· Plantada d'arbres. A partir de les 10 del matí, a la confluència de la riera d'Arbúcies amb a Tordera, Plantada inaugural d'arbres del primer Bosc Black&Decker.
· Fira de Sant Miquel. De les 10 del matí a les 9 del vespre, als carrers Raval, Major i plaça dels Bous, Parades d'alimentació, tèxtils, fusta, vidre i artesania. De les 10 del matí a les 9 del vespre, a la Via Romana. Fira comercial. De les 10 del matí a les 9 del vespre, al pati de les escoles, Exposició de motos antigues. De les 10 del matí a les 8 del vespre, al claustre de l'Ajuntament, Parades de les entitats del poble. De les 10 del matí a les 8 del vespre, davant les escoles, Exposició i exhibició de cavalls i eines del camp. De les 10 del matí a la 1 del migdia, a la plaça Relliguer, Jocs de cucanya. De les 10 del matí a les 2 del migdia, a l'actic circuit de motos, Paintball. A les 5 de la tarda, al claustre de l'Ajunta-ment, actuació de Claret Clown amb "Sóc un pallasso". A dos quarts de 7 de la tarda, Inauguració del cos de guàrdia del Castell i presentació del llibre "Dues hores… al castell d'Hostalric", de Joan Manuel Alfaro. A les 10 del vespre, al Pavelló, representació de "El Directe", de Teatre de Guerrilla (Preu: 15 euros). A les 12 de la nit, davant el pavelló, Espectacle pirotècnic. A dos quarts d'1 de la nit, al Pavelló, Disco mòbil amb Disco Mòbil Platja d'Aro.
· Visites guiades. A les 11 del matí, davant les escoles, Visita guiada al castell fortalesa. A les 5 de la tarda, davant les escoles, Visita al nucli antic. A dos quarts de 10 del vespre, a l'esplana sobre la cova del Relliguer, Visita teatralitzada al castell d'Hostalric. Preu: 8 euros.

Sant Celoni
· Torna a l'Escola. A partir de les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila, Torna a l'Escola 2007 de Sant Celoni Comerç amb sorteig de regals i berenar.
· Visita guiada. A les 6 de la tarda, al Parc de la Rectoria Vella, visita guidada pel Sant Celoni medieval.

Sant Esteve de Palautordera
· Torna a l'Escola. A les 10 del vespre, al Casal Municipal, actuació de Manel Camp Quartet (Preu: 12 euros).

Sant Pere de Vilamajor
· Exposició. A les 8 del vespre, al Centre d'Art la Rectoria, presentació de l'audiovisual "De Bissau a Sant Pere", d'Ana Medeira i pintures "Terreno hecho paisaje", d'Helí García, i concert d'Oli Silva Mû.
· Nit d'estels. A les 10 del vespre, a l'ermita de Sant Elies, Audiovisual  i observació del cel. Sortida a les 9 del vespre de l'Ajuntament.

DIUMENGE, 30 DE SETEMBRE

Arbúcies
· Setmana de la Mobilitat. A les 9 del matí, amb sortida de la plaça Doctor Turon, Pedalada popular contra el canvi climàtic.
· Visita guiada. A les 11 del matí, al castell de Montsoriu, Visita guiada.

Fogars de Montclús
· Arrossada. Al migdia, a les feixes de Fogars, Arrossada popular. A partir de les 4 de la tarda, Ball amb Getsamí.

Gualba
· Dansa. A les 6 de la tarda, a la Sala Gorg Negre, Roda d'Esbarts Catalònia.

Hostalric
· Fira de Sant Miquel. De les 10 del matí a les 9 del vespre, als carrers Raval, Major i plaça dels Bous, Parades d'alimentació, tèxtils, fusta, vidre i artesania. De les 10 del matí a les 9 del vespre, a la Via Romana, Fira comercial. De les 10 del matí a les 9 del vespre, al pati de les escoles, Exposició de motos antigues. De les 10 del matí a les 8 del vespre, al claustre de l'Ajuntament, Parades de les entitats del poble. De les 10 del matí a les 8 del vespre, davant les escoles, Exposició i exhibició de cavalls i eines del camp. De les 10 del matí a la 1 del migdia, a la plaça de la Vila, Trobada de puntaires. A dos quarts d'11 del matí, Missa. A dos quarts de 12 del migdia, davant l'Ajuntament, Majorets i la xaranga de Los Labradores. A dos quarts de 2 del migdia, al carrer Poeta Ruyra, Vermut. A les 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, Animació infantil. A les 6 de la tarda, davant les escoles, Estirada de corda. A les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, Havaneres i rom cremat amb el grup Llops de Mar. A les 8 del vespre, davant les escoles, Botifarrada popular (Preu: 3 euros).
· Visites guiades. A les 11 del matí, davant les escoles, Visita guiada al castell fortalesa. A les 5 de la tarda, davant les escoles, Visita al nucli antic. A dos quarts de 10 del vespre, a l'esplana sobre la cova del Relliguer, Visita teatralitzada al castell d'Hostal-ric. Preu: 8 euros.

Llinars del Vallès
· Sardanes. A les 6 de la tarda, a l'àrea central, Sardanes amb la Cobla Lluïsos.

Sant Celoni
· Visita guiada. A les 6 de la tarda, a la plaça de l'Església, visita guiada a l'església parroquial de Sant Martí.

Santa Maria de Palautordera
· Setmana de la Mobilitat. A partir de les 10 del matí, amb sortida de la rambla dels Països Catalans, Bicicletada contra el canvi climàtic.

Vallgorguina
· Premi literari. A dos quarts de 6 de la tarda, a la Casa de la Vila, Lliurament del Premi Mossèn Narcís Saguer.

DILLUNS, 1 D'OCTUBRE

Sant Celoni
· Dansa. A partir de dos quarts de 10 del vespre, a l'Ateneu, Curs de danses d'arreu del món.

DIMARTS, 2 D'OCTUBRE

Hostalric
· Taller d'aparadorisme. A dos quarts de 9 del vespre, a l'Ajuntament, Xerrada sobre el "Feng shui i l'equilibri ambiental de la botiga".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.