El Consistori busca espais alternatius per fer el nou Hospital de Sant Celoni

L'Ajuntament cerca emplaçaments alternatius per aixecar el nou Hospital de Sant Celoni. L'equip de govern ha realitzat una opció de compra d'uns terrenys de 20.000 metres quadrats darerra el Sot de les Granotes, on l'anterior equip de govern havia proposat fer el nou centre. A més, en el proper Ple municipal es farà una ampliació de crèdit per tancar l'opció de compra d'una altra parcel·la a la zona de 10.000 metres quadrats per 20.343 euros. Tot i amb això, segons va explicar el regidor d'Hisenda, Carles Mas, això no vol dir que es contemplin altres emplaçaments possibles per a la construcció del nou centre hospitalari.[@more@]

Aquest divendres hi ha una reunió entre la Generalitat i representants dels municipis que pertanyen al Pacte de Salut del Baix Montseny. Abans, però, segons ha pogut saber aquest setmanari, està previst que l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, es reuneixi amb els tècnics del Departament de Salut de la Generalitat per analitzar els possibles punts on es podria situar el nou Hospital comarcal. Fonts de l'equip de govern han indicat que la reunió podria no definir el lloc on es pot aixecar però sí que amb molta provabilitat servirà per apuntar la viabilitat d'alguns dels emplaçaments que posarà sobre la taula l'equip de govern municipal de Sant Celoni.

Discrecció

Des de l'Ajuntament es treballa amb discrecció sobre els possibles emplaçaments que proposarà perquè, entre altres coses, considera que un anunci anticipat podria afectar les negociacions per a l'adquisició dels terrenys. Tot i amb això, segons han assenyalat diverses fonts a aquest setmanari, l'equip de govern tindria entre els possibles emplaçaments del nou equipament la zona de Can Riera de l'Aigua. Un extrem que el regidor d'Hisenda, Carles Mas, no va voler confirmar ni desmentir. En aquest sentit, es va limitar a remarcar que l'Ajuntament treballa sobre diverses possibilitats i que en el seu moment es farà públic el lloc que els tècnics municipals i del Departament de Salut con-siderin més adient per fer el nou centre. En aquest sentit, Mas si va assenyalar que a l'hora de prendre una decisió s'haurà de tenir en compte el caràcter comarcal que té l'Hospital de Sant Celoni.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.