El PSC de Fogars de la Selva denuncia que s’estan contaminant les rieres de la zona

El PSC de Fogars de la Selva, encapçalat per Violeta Peláez, ha anunciat a aquest setmanari que al Ple municipal que se celebrarà dilluns denunciarà públicament el mal estat dels decantadors a les urbanitzacions de Park Prínceps I, Regent Park i Park Prínceps II que, segons la formació, estan provocant des de fa molt de temps que hi havi vessaments d'aigues residuals a les rieres.[@more@]La formació considera que la situació és fruit de la manca de manteniment d'aquests decantadors i de la deixadesa de l'Ajuntament presidit per Josep Vilà per reclamar a l'ACA la construcció de la depuradora, prevista, inicialment, per aquest 2007. "S'ha de fer una depuradora que costarà 779.000 euros", as-senyala Peláez, "però de moment encara no s'ha mogut res i es continua contaminant la riera" pels desaigües que hi desemboquen.

 La formació també demanarà pels motius de l'increment de la taxa d'escombraries, de 65 a 75 euros anuals, ja que consideren que no es veuen els resultats dels 120.000 euros pressupostats pel servei.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.