L’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu cedeix els terrenys per construir la nova escola

L'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu ja ha fet efectiva la cessió dels terrenys al Departament d'Educació on es podrà construir el nou centre educatiu del municipi, el CEIP Alzines Balladores. El Consistori va aprovar inicialment la cessió gratuïta al Ple celebrat el passat 27 de setembre, de la finca on se situarà en un futur l'escola, en un espai molt proper a l'edifici de l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu.[@more@]Actualment, l'escola es troba situada en mòduls prefabricats, entre la via del tren i la casa consistorial, un espai que aglutina diversos dels serveis del municipi, com la pista poliesportiva.  Des de la reobertura del centre, l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu s'ha mantingut en contacte amb Educació per poder fer efectiva la construcció de la nova escola.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.