Fogars de Montclús decideix els membres de la Junta de Govern Local

Jaume Cullell, alcalde de Fogars de Montclús, ha designat com a membres de la Junta de Govern Local els regidors municipals Isaac Soler i M. José Carbonell, en qui ha delegat competències en matèria de contractació, de serveis socials i altres delegades pel Ple.[@more@]

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.