Agenda d’activitats al Baix Montseny del 26 d’octubre l’1 de novembre

DIVENDRES, 26 D'OCTUBRE

Hostalric
· Contes per a adults. A les 7 de la tarda, a la Biblioteca, "Contes per pensar i reprensar", extrets dels llibres de Jorge Bucay, a càrrec de Va de Contes.

Llinars del Vallès
· Lliurament de premis. A les 6 de la tarda, a la Sala d'actes de la Biblioteca, Lliurament de premis del concurs de fotografia de la Festa Major.
· Hora del conte. A les 6 de la tarda, a la Sala d'Actes de la Biblioteca, "Contes de la castanyera", a càrrec de Jep Gasulla.

Sant Celoni
· Sortides culturals. A les 8 del matí, a la plaça Comte del Montseny, Visita guiada a Besalú, Castellfollit de la Roca i Olot. Preu: 16 euros.
· Inauguració. A dos quarts de 8 de la tarda, a la Rectoria Vella, inauguració de l'exposició "Singular Vision (1982-2007)" de Xavi Plana.
· Setmana per la Pau. De dos quarts de 10 a dos quarts d'11 del matí i d'11 a 12 del migdia, a la sala petita de l'Ateneu, Xerrada per a les escoles "El món, els pallassos i Trup de Nassos". A les 9 del vespre, a la sala petita de l'Ateneu, Cinefòrum amb "Les filles de Mohamed", dirigida per Sílvia Munt.

[@more@]

DISSABTE, 27 D'OCTUBRE

Breda
· Esplai. A dos quarts de 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, Festa d'inauguració del curs del Centre d'Esplai No Ploris Mai.

Fogars de la Selva
· Circ. A les 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, Taller de Circ amb Desastrosus Cirkus.

Llinars del Vallès
· Concert. A les 7 de la tarda, a l'església de Santa Maria del Prat, Concert a càrrec del Quintet Aulos.

Montseny
· Cap de setmana del bolet. Durant tot el dia, Menú del Bolet als restaurants del municipi. De 10 del matí a 6 de la tarda, exposició de Bolets i Dibuixos fets pel alumnes de l'Escola Puig Drau. A les 9 del matí, Concurs de bolets amb sortida a buscar bolets. Entre la 1 del migdia i les 2 del migdia, lliurament dels bolets recollits. A les 8 del vespre, a l'Ajuntament, Inauguració de l'exposició "Bolets". A dos quarts de 9 del vespre, Xerrada "On s'ha d'anar a buscar bolets", a càrrec de Pep Clavero i Ramon Chiva.

Sant Celoni
· Setmana per la Pau. De 5 de la tarda a les 9 del vespre, a la plaça de la Vila, Festa solidària amb parades i actuació de la Jazz Band. De 5 a 7 de la tarda, a Can Ramis, Taller, i de dos quarts de 8 a dos quarts de 9 del vespre, Cinefòrum "Palestina: elements de trencament i continuïtat del colonialisme". De 5 de la tarda a 9 del vespre, a la plaça de la Vila, Exposició "Flaixos de Palestina".
· Sardanes. A les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, Sardanes.
· Castanyada. A les 7 de la tarda, amb sortida a la plaça Comte del Montseny, Castanyada del CESC i diada del soci a la Casa de Colònies de Fogars de Montclús durant el cap de setmana.
· Concert. A les 11 de la nit, a la sala petita de l'Ateneu, Concert amb els grups The Corkscrew, Whithout Light, No Second Chance, i un grup convidat.

Sant Pere de Vilamajor
· Ball de saló. A les 11 de la nit, al Local Municipal la Fàbrica, Ball amb el Grup Dekaros.

Vilalba Sasserra
· Festa de Tardor. A les 5 de la tarda, Berenar per a la mainada. A les 6 de la tarda, al Centre Cívic, espectacle infantil "Xip Xap" a càrrec de la companyia Descontes.

Santa Maria de Palautordera
· Contes. A les 12 del migdia, a la Biblioteca, "Un embolic de contes", narració de contes amb sorpresa final, a càrrec de Dinsdungat.

Vallgorguina
· Contes. A dos quarts de 7 de la tarda, "Les llegendes del Montseny i l'Espasa de Vilardell", a càrrec de Ramon Verdaguer.

DIUMENGE, 28 D'OCTUBRE

Arbúcies
· Caminada. A les 8 del matí, amb sortida de la plaça de la Vila, Caminada a Sant Pere Desplà. Cal dur l'esmorzar.

Montseny
· Cap de setmana del bolet. Durant tot el dia, Menú del Bolet als restaurants del municipi. De 10 del matí a 6 de la tarda, exposició de Bolets i Dibuixos fets pel alumnes de l'Escola Puig Drau.

Sant Celoni
· Itinerari. A les 9 del matí, amb sortida de l'Estació de Renfe, Itinerari per la Vall d'Olzinelles.
· Animació. A les 5 de la tarda, a la sala petita de l'Ateneu, Animació infantil amb Jaume Barri.
· Dansa. A les 6 de la tarda, a la sala gran de l'Ateneu, Tarda de Dansa a benefici de la junta local de Catalunya Contra el Càncer.

Vilalba Sasserra
· Festa de Tardor. A les 8 del matí, amb sortida de l'Ajuntament, 3a Caminada de Trentapasses, amb inscripcions mitja hora abans. A les 6 de la tarda, al Centre Cívic, xerrada audiovisual "El Montnegre i el Corredor amable i feréstec", a càrrec de Joan Manel Riera.

Sant Pere de Vilamajor
· Agricultura, música i vins. A les 11 del matí, al Local Municipal la Fàbrica,  Presentació del Quadren de Vilamajor, Concert amb l'Orquestra Castellbisbal i Tast de vins i aperitiu popular.

DIMECRES, 31 D'OCTUBRE

Fogars de Montclús
· Castanyada. A les 9 del vespre, a la Costa del Montseny, Sopar calent. Seguidament, Ball dels Collidors de Castanyes de la Costa del Montseny, a càrrec de l'Esbart de Sant Esteve de Palautordera. A continuació, concert amb Forget The Fiddle. Preu: 13 euros.

Llinars del Vallès
· Taller. A les 6 de la tarda, a la Sala d'actes de la Biblioteca, Taller de ma-nualitats per a infants "Halloween", a càrrec de Laura Calero.
· Castanyada. A les 9 del vespre, a la Pista annexa, Sopar popular. A conti-nuació, ball amb l'orquestra la Banda del drac i Disco mòbil.

Sant Celoni
· Castanyada infantil. A dos quarts de 6 de la tarda, a la plaça de l'Església, Animació infantil i castanyada.
· Festa Halloween. A dos quarts de 12 de la nit, a la sala petita de l'Ateneu, Festa Halloween amb grups locals organitzada per la JSC.

Sant Esteve de Palautordera
· Festa de Tardor. A dos quarts de 10 del vespre, a la plaça, Traca i Castanyada amb xanques i tambors. A les 10 del vespre, a la plaça, Borregos de Foc de Cardedeu. A les 11 de la nit, a la plaça, Concert amb Le Pim Pam Pum, Los Diodos i British Beicon.

Sant Feliu de Buixalleu
· Castanyada. A les 10 del vespre, a la Sala Polivalent, Castanyada amb el duo Pere i Pep. Preu: 3 euros.

DIJOUS, 1 DE NOVEMBRE

Montseny
· Festa de tardor. A partir de les 9 del matí, a la plaça de la Vila, exposició sobre la ramaderia al Montseny, parada de castanyes, parada de productes artesans i ecològics, tallers per a infants relacionats amb la ramaderia, i visites concertades a l'Exposició d'esquelles del Casal. A les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, Música amb Domingo Quartet. A les 7 de la tarda, al Casal de Cultura, Xerrada "Què perd el Mont-seny quan es perd la ramaderia?".

Sant Esteve de Palautordera
· Festa de Tardor. A les 10 del matí, a la plaça, Gimcana fotogràfica. A les 11 del matí, a la plaça Pau Casals, taller de bombardes. A dos quarts d'1 del migdia, a la plaça Pau Casals, Guerra de Bombardes entre Moros i Cristians. A les 6 de la tarda, al carrer Major, Concurs d'estàtues humanes. A les 9 del vespre, a la Quadra, Música amable.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.