Sant Antoni prorroga 10 anys el contracte de subministrament a Aigües de Catalunya

L'Ajuntament de Sant Antoni va aprovar, al Ple celebrat el passat 20 de desembre, la pròrroga del contracte per a la concessió administrativa de la gestió de l'explotació del servei municipal de subministrament d'aigua potable a Aigües de Catalunya. La concessió a aquesta empresa s'amplia, així, a 10 anys addicionals.

 L'alcalde del municipi, Francesc Tella, ha explicat la pròrroga per la bona gestió que ha ofert la companyia a Sant Antoni de Vilamajor durant el període en què ha disposat de la concessió de l'aigua a la població.

[@more@]

A més, Aigües de Catalunya, segons Tella, ha adoptat del compromís de realitzar una inversió de 200.000 euros en la xarxa d'aigües del municipi durant els propers 5 anys i de 300.000 euros més al llarg dels últims 5 anys de la concessió, sense que suposin cap cost addcional per a l'Ajuntament de Sant Antoni. Per tant, en els propers 10 anys en què aquesta comptarà amb la concessió de la gestió de l'aigua, haurà de destinar un total de mig milió d'euros en millores a la xarxa d'aigües de Sant Antoni per a millorar la qualitat del servei.

 Tella ha assegurat que al compromís inversos d'Aigües de Catalunya cal sumar-hi el fet que la companyia mantindrà invariables les tarifes pel què fa al capítol d'amortitzacions que, segons Tella, durant aquest període, no patirà cap increment.  El Ple va aprovar, entre altres punts, els estatuts del Consorci del Govern Territorial de Salut del Baix Montseny com han anat fent tots els municipis que hi pertanyen.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.