L’Ajuntament de Campins demanarà un ajut per fer una rotonda a la carretera de Santa Fe

L'Ajuntament de Campins ha seleccionat tres projectes per incloure entre les peticions de subvenció de la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat, que gestiona la Diputació de Barcelona.

 Entre aquests, destaca, segons Miquel Barnola, alcalde del municipi, la construcció d'una rotonda a la cruïlla del passeig de les tres Germanes amb la carretera de Santa Fe. Barnola assenyala que es tracta d'una obra força necessària pel fet que moltes persones resideixen a la part superior de la carretera i es tracta d'un encreuament perillós per les velocitats que adquireixen els vehicles en aquest punt.

[@more@]

L'Ajuntament també presentarà el projecte de fer una passera per a vianants sobre la riera, al costat del pont de la carretera de Santa Fe, entre Les Albes i la Terrassa, tot i que l'obra, assegura Barnola, suposa un cost molt elevat per al Consistori.

 Finalment, també es demanarà a la Diputació que assumeixi els treballs de redacció d'un estudi sobre la rajoleria, amb l'objectiu "que facin el projecte per poder recuperar aquests espais", explica l'alcalde.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.