L’IES Giola de Llinars recupera les plaques solars després de 3 anys des del seu robatori

L'IES Giola ha tornat a instal·lar les plaques solars del centre tres anys després que aquestes fossin robades. Segons la directora del centre, Sílvia Genís, l'IES tenia una instal·lació d'energia solar en funcionament de la que, ara fa tres anys, es van robar les plaques. Genís assegura que es va tractar d'un robatori força llarg, ja que les van sostreure tres vegades seguides.

 La direcció del centre no ha pogut restablir les plaques al seu emplaçament original fins tres anys més tard "després de tres anys de lluita amb les asseguradores i les empreses que havien de fer-nos les instal·lacions", explica Genís. Finalment, divendres passat, es va procedir a fer la instal·lació i, actualment, l'IES Giola torna a produir energia solar.

[@more@]D'altra banda, l'alcalde de Llinars, Martí Pujol, ha explicat a aquest setmanari que s'ha demanat al Departament d'Educació poder impartir un major nombre de cicles formatius vinculats amb l'activitat econòmica del polígon industrial o la demanda laboral, com Emmagatzematge o Sòciosanitari.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.