Ignasi López (ERC) dóna a conèixer l’activitat turística ‘Coneguem Gualba a peu’

El regidor de l'equip de govern de Gualba, integrat per PSC i ERC, Ignasi López, va rebre les atribucions de turisme al Ple celebrat dimarts de la setmana passada, que se sumen a la regidoria de Joventut i Esports que ja dirigia. López va ser designat, a més, el representant de l'Ajuntament al Consorci de Turisme del Vallès Oriental, d'acord amb la nova responsabilitat assumida.

 López ha donat a conèixer aquesta setmana una de les noves actuacions previstes en l'àmbit del turisme al municipi. Es tracta de l'activitat 'Coneguem Gualba a peu', una proposta entesa com una nova manera de conèixer el poble de Gualba.

[@more@]

Segons l'Ajuntament, un grup d'amants de la natura i de les caminades ha creat, conjuntament amb el Consistori, un cicle de caminades per impulsar el coneixement del municipi i el seu entorn. Durant aquestes caminades, expliquen, es podrà gaudir de la visita a les masies més antigues de la població i dels paratges compostos de torrents i boscos de Gualba "amb unes vistes impagables del Montseny".

Cinc caminades el 2008

 El cicle de caminades es desenvoluparà al llarg del 2008 i consistirà en cinc sortides. La primera serà el proper 2 de març i recorrerà la serra de Cal Cuní. Al llarg d'aquesta expedició, els participants podran observar una àmplia varietat de masies com són les de Can Clos, Cal Sidró o Can Mata i el seu prat. El recorregut finalitzarà amb la  baixada per la serra, un trajecte durant el qual també es podran veure més masies i boscos.

 Les següents cites seran el 18 de maig, fins a Can Puig, el 29 de juny, fins a Can Masferrer, el 20 de setembre, fins a Can Prat i el Gorg Negre i el 23 de novembre, a Can Xapa.

 Per cadascuna de les sortides es repartiran diversos butlletins informatius pels locals de Gualba de manera que totes les persones interessades estiguin informades de les caminades que es portaran a terme sota el lema 'Coneguem Gualba a peu'. Les sortides seran obertes a totes aquelles persones que els vulguin participar a les caminades.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.