El govern de Palau vol resoldre la gestió de Can Pagà amb un Pla director de l’aigua

L’equip de govern de Palau (PSC, ICV i GPI) té dubtes sobre el seu posicionament respecte la moció presentada per CiU i ERC, que es debatrà dilluns, i que planteja donar suport al govern si aquest expropia el servei prestat per Aigües de Can Pagà SL a la urbanització de Palau  per mala gestió del seu titular.

 D’una banda, el portaveu del PSC, Francisco García Camacho, considera que les formacions demanen una acció molt directa i que "per fer una expropiació cal estudiar molt bé els termes legals". El regidor reconeix que ja fa temps que "s’està donant un servei que no és correcte" però considera que la solució pot passar pel Pla Director de l’aigua que s’està redactant des de l’Ajuntament.

[@more@]

 En els mateixos termes s’expressa el regidor de Medi Ambient, Ferran Claudin, que considera que una solució d’aquestes característiques "ha de tenir un fonament jurídic bo". En aquest sentit Claudin remet a un informe que està elaborant la Diputació sobre fuites d’aigua al municipi i que podria aportar elements objectius al procés. El regidor retreu, però, que malgrat existir "un històric de queixes que es remunta al 2003, l’anterior Consistori ja podria haver fet la intervenció".

 Per Claudín, el Pla Director de l’Aigua, previst de tancar a l’estiu, ha de definir clarament què s’ha de fer amb la gestió de l’aigua al municipi on tres companyies en fan el subministrament. El regidor considera que cal unificar el servei.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.