Adif suprimirà un pas a nivell de la línia de Barcelona-Portbou a Massanes

L’empresa gestora d’infras-tructures ferroviàries, Adif, ha posat a subhasta les obres de supressió del pas a nivell de Massanes, situat al punt quilomètric 176/126 de la línia Barcelona-Portbou. El nou pas aeri tindrà una distància de 400 metres i una calçada amb dos carrils de sis metres d’amplada en total, als que s’afegirà un metre per banda com a calçada lateral. El projecte preveu, també, incloure quatre camins d’enllaç a les dues bandes de la via per dirigir els vehicles cap al nou pas superior.

 La subhasta s’ha fet pública de manera conjunta al projecte de supressió d’un altre pas a nivell al municipi de Calaf (Anoia). L’Adif preveu destinar una inversió de 3,1 milions d’euros per a la consecució d’ambdós projectes de millora de la seguretat. Segons l’empresa, la construcció d’aquests nous passos permetrà garantir la permeabilitat de la via fèrria en aquests dos punts i la seguretat de pas per als vehicles.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Adif suprimirà un pas a nivell de la línia de Barcelona-Portbou a Massanes

L’empresa gestora d’infras-tructures ferroviàries, Adif, ha posat a subhasta les obres de supressió del pas a nivell de Massanes, situat al punt quilomètric 176/126 de la línia Barcelona-Portbou. El nou pas aeri tindrà una distància de 400 metres i una calçada amb dos carrils de sis metres d’amplada en total, als que s’afegirà un metre per banda com a calçada lateral. El projecte preveu, també, incloure quatre camins d’enllaç a les dues bandes de la via per dirigir els vehicles cap al nou pas superior.

 La subhasta s’ha fet pública de manera conjunta al projecte de supressió d’un altre pas a nivell al municipi de Calaf (Anoia). L’Adif preveu destinar una inversió de 3,1 milions d’euros per a la consecució d’ambdós projectes de millora de la seguretat. Segons l’empresa, la construcció d’aquests nous passos permetrà garantir la permeabilitat de la via fèrria en aquests dos punts i la seguretat de pas per als vehicles.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.