La biblioteca d’Hostalric s’erigirà sobre una planta basàltica, com el castell

L’Ajuntament d’Hostalric ha declarat com a guanyador del concurs d’idees el projecte presentat per AAAR Arquitectes SCP entre els 114 treballs que dissenyaven diferents propostes arquitectòniques per a la construcció d’aquest edifici. El tribunal, integrat per tres arquitectes i representants de l’Ajuntament d’Hostalric i la Generalitat, va atorgar dos accèssits a les propostes de Two/Bo SCP i  Jonathan Domènech.

 Al guanyador del concurs se li ha encarregat, per un import de 84.000 euros, la redacció del projecte bàsic i executiu i l’estudi de seguretat i salut de la nova biblioteca del municipi. Segons el regidor de comunicació, Joan Serras, el projecte inclou una sala polivalent independent i s’erigeix sobre una planta basàltica a similitud de la que sosté el castell d’Hostalric, a partir de la qual creix la biblioteca. Unes 30 persones van valorar els projectes presentats que han estat exposats al claustre de l’Ajuntament.

[@more@]

 La proposta presentada per AAAR Arquitectes SCP, explica Serras, s’haurà de desenvolupar i incorporarà elements de millora a partir de les aportacions dels tècnics de biblioteques. L’edifici comptarà amb una secció infantil, una d’adults, un espai amb música i cinema i una zona destinada als serveis de l’equipament i a l’arxiu.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.