Es constitueix l’Associació de Veïns de Can Derrocada, a Sant Pere de Vilamajor

Aquesta setmana s’ha constituït oficialment l’Associació de Veïns de Can Derrocada, integrada per 32 persones d’aquest nucli de Sant Pere de Vilamajor. Presidida per Jaume Ribera i amb Antoni Romaní de vicepresident, Josefina Ruiz de secretària i Ricard Camprubí com a tresorer, l’entitat es mostra oberta a que en formin part la resta de veïns del barri "interessats en què el nostre barri sigui quelcom més que cases".

 Una de les principals inquietuds de la nova associació és, precisament, desenvolupar activitats que promoguin les relacions socials a Can Derrocada, des d’una vessant lúdica i familiar. A més, pretén col·laborar amb les altres entitats veïnals de Sant Pere de Vilamajor, i amb l’Ajuntament, en el desenvolupament d’activitats socials, culturals i recreatives, servint així a vertebrar el nostre poble en noves branques de relació entre els veïnats.

[@more@]

Amb la seva constitució, l’entitat ha obert un bloc propi (http://aavvcd.blogspot.com) que esperen que esdevingui un vehicle de comunicació i participació del barri. L’enttat, asseguren els seus fundadors, neix com a complement de l’Associació de Propietaris.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.