El regidor del PSC d’Arbúcies, Toni Mora, deixa el càrrec per dedicar-se a la Universitat

El regidor del PSC d’Arbúcies, Toni Mora, cessarà com a regidor del municipi després d’anunciar que es vol dedicar a la seva funció docent a la Universitat de Barcelona i a la promoció econòmica a Vic, on resideix. Al seu lloc es nomenarà el segon candidat de la llista, Antoni Ronda, una persona coneguda al municipi pel fet de presidir l’escola de futbol local. El canvi es formalitzarà al proper Ple.

 El socialista ha estat el primer regidor de la formació d’Arbúcies, després d’obtenir la representació a les eleccions del 2007, les primeres en què el partit es presentava al municipi. Mora va assumir les carteres d’Hisenda i Promoció econòmica amb el pacte de govern formalitzat amb Esquerra i CUPA.

[@more@]

 Durant aquest any de mandat, el regidor ha centrat la seva atenció en el turisme i el comerç vinculat al Parc Natural del Montseny i en la dinamització del sector industrial a partir de donar a conèixer experiències de recerca i innovació. Segons el PSC, Mora se’n va de l’Ajuntament, "havent consolidat unes bases de treball i projectes iniciats que han de permetre enca-rar el futur del poble amb garanties d’èxit".

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.