Estudi sobre els bessons de Sant Celoni i el Baix Montseny

La Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona ha posat en marxa un estudi sobre els bessons idèntics i fraterns de Catalunya que vol incidir de manera especial a la zona del Baix Montseny. L’objectiu és determinar habilitats de memòria, coordinació i atenció dels bessons entre d’altres aspectes d’investigació.

 Durant els mesos de maig, juny i juliol el grup d’investigació desenvoluparà l’estudi a Sant Celoni amb  tots aquells voluntaris del Baix Montseny que es prestin a participar en el projecte. Per aquest motiu, la Universitat de Barcelona demana la col·laboració de tots els bessons i bessones majors d’edat de la comarca. Aquesta suposa la realització d’una entrevista de dues hores, una extracció de sang i 40 euros de contraprestació per parella.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.