Vallgorguina agilitza els tràmits per donar llicències per obres menors sense projecte en un dia

L’Ajuntament de Vallgorguina ha decidit agilitzar els tràmits per a l’obtenció de llicències per obres menors que no requereixen projecte constructiu. Des de fa dues setmanes el Consistori està aplicant un nou procediment que consisteix en atorgar els permisos el mateix dia de la petició per aquest tipus d’obres, una mesura que, segons el regidor de Comunicació, Jordi Mas, "s’està treballan molt bé i ha donat, fins al moment, molt bons resultats".

 Mas assegura que la mitjana de temps d’espera per a l’obtenció d’aquests permisos era, fins al moment, d’entre un mes i un mes i mig. Amb l’adopció d’aquesta mesura, per contra, el mateix dia de la petició ja es pot disposar de la llicència i començar les obres. L’Ajuntament de Vallgorguina ha iniciat una política per donar més agilitat als tràmits de construcció, donant prioritat a la funció inspectora dels treballs per garantir que es fan correctament, a través de la figura d’un nou tècnic municipal.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.