Detenen tres joves a Riells i Viabrea per traficar amb petites quantitats de cocaïna i marihuana

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de dissabte passat tres joves de 19, 23 i 24 anys a Riells i Viabrea per un presumpte delicte contra la salut pública. La detenció es va fer efectiva després que uns agents que patrullaven pel municipi detectessin dos nois i una noia a l’interior d’un vehicle aparcat amb actitud sospitosa.

 Segons fonts policials, dos dels joves van sortir del vehicle estacionat i es van adreçar a una tercera persona a l’interior d’un bar del municipi. En requerir als sospitosos què feien, segons els Mossos d’Esquadra, els joves van donar respostes contradictòries i, davant la situació, els agents van procedir a identificar-los i escorcollar-los.

[@more@]

 Amb l’escorcoll els agents van trobar petites quantitats de droga. En concret, 8 grams de cocaïna preparada en  paperines i 61 grams de marihuana. La droga va ser detectada a diversos espais del vehicle que ocupaven els joves. Entre aquests, el cendrer, la guantera, un orifici entre els dos seients del cotxe, el canvi de marxes i una capsa de sabates. També van descobrir diverses eines que presumptament haurien utilitzat per embolicar i separar la droga, com unes tisores, cinta adhesiva i bosses de plàstic.

 Entre les pertinences dels joves els agents van trobar, a més, la quantitat de 240 euros en bitllets, al marge de les substàncies il·legals i el material per a confeccionar dosis per a revendre-les.

 Els agents van detenir els tres ocupants del vehicle. Els joves eren una noia resident a Lloret de Mar i dos joves veïns de Riells i Viabrea mateix. Els dos nois, segons fonts dels Mossos d’Esquadra, ja comptaven amb antecedents policials i van passar el mateix dissabte a disposició judicial al jutjat d’instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

 Després de declarar davant del jutge, els tres detinguts joves van ser posats en llibertat amb càrrecs. L’acusació se centra en un presumpte delicte contra la salut pública  per tràfic d’estupefaents.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.