Veïns de Can Vila consideren que el nou POUM de Sant Antoni no soluciona l’accés per la farinera

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor presentarà, dilluns, l’avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en un acte obert a la Sala a les 8 del vespre. El Consistori vol donar a conèixer, amb aquesta iniciativa, el text consensuat entre les diverses formacions polítiques amb representació municipal que regirà la planificació urbanística per als propers anys a Sant Antoni.

 Malgrat aquest consens polític, alguns dels afectats pel nou ordenament ja han començat a plantejar interrogants sobre alguns dels aspectes als que havia de donar solució el nou planejament. És el cas de veïns de Can Vila que consideren que la proposta no resol "el coll d’ampolla" que suposa la cruïlla situada per la farinera i que s’utilitza com a accés i via de sortida des de Can Vila, Can Ram i Vallserena.

[@more@]

 Segons els veïns, el traçat proposat a ponent de l’edifici de la farinera "no és el més adequat" ja que incorpora una nova cruïlla en un espai en el que ja s’han produït nombrosos accidents. Els veïns de Can Vila també qüestionen el fet que, malgrat s’han projectat noves edificacions a aquest nucli, "es preveu que aquesta gent també passi pel mateix accés", un factor que, diuen, contribuirà a col·lapsar encara més aquest punt. Des de Can Vila són partidaris que les noves edificacions comptin amb una nova connexió cap al nucli indepen-dent de l’actual, que també demanen que es resolgui de manera efectiva.

 Des de Can Vila es considera que la proposta presentada pel Consistori tan sols desvia el trànsit dels tres nuclis del centre de Sant Antoni, però no suposa una solució perquè igualment desemboca a la farinera.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.