CiU demana al Govern què està fent pel tancament d’Apparel a Massanes

La diputada de CiU Meritxell Borràs ha demanat al Govern català una explicació de les gestions i les mesures que s’estan desenvolupant des del Departament de Treball davant el tancament de la companyia tèxil Sans Apparel a la planta de Massanes i de Cassà de la Selva.

 Borràs remarca el fet que el tancament de les dues plantes de l’empresa, que ja ha arribat a un acord amb el Comitè, suposarà l’acomiadament de 132 treballadors dels 661 amb què compta la companyia. A més, remarca que el tancament de les fàbriques tèxtils del grup Pasarela a Hostalric i a Reus (Baix Camp) suposen l’acomiadament de 70 treballadors addicionals.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.