El Ple de Sant Celoni regularitza la situació de l’Altrium amb el suport dels grups de CiU i PSC

CiU i PSC van aprovar al Ple la modificació puntal del Pla General per regularitzar el volum del centre comercial promogut per Coperfil, l’Altrium, després que la instal·lació de la coberta fotovoltaica superés el sostre màxim de la Unitat d’Actuació. El PSC va canviar el vot emès al passat Ple, en el que va votar en contra esgrimint que no disposava de tota la informació, i va explicar el seu posicionament a favor pel fet que es tracta d’un model comercial pactat amb la UBIC, que generarà, d’entrada, entre 70 i 80 nous llocs de treball, i que la gestió energètica del projecte suposarà un estalvi important.

 L’alcalde de Sant Celoni va remarcar la importància de l’aprovació de la mesura per un centre que, va assenyalar, "dóna resposta a les demandes de la gent de Sant Celoni" i generarà llocs de treball nous, qüestionant, però, el pacte entre l’empresa i el PSC per destinar 16.000 euros a finalitats socials.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.