La Diputació destina 835.000 euros a la Unió Batllorienca i al nou pavelló de Sant Celoni

La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció, a través de la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat, de 835.000 euros a l’Ajuntament de Sant Celoni per a la construcció del nou pavelló poliesportiu al Sot de les granotes i de l’edifici de la Unió Batllorienca. Concretament, es destinaran 650.000 euros al pavelló, dels 3,54 milions que es preveu invertir a les obres de l’equipament, previstes per aquest 2008, i 185.000 euros més a la Unió Batllorienca, dels 1,45 milions que es destinaran al nou edifici, que es vol començar el 2009.

 El nou poliesportiu municipal ja compta, des d’aquest dimecres, amb l’aprovació definitiva del projecte i de l’expedient de contractació per poder treure les obres a concurs, dos tràmits aprovats per unanimitat al Ple municipal celebrat dimecres d’aquesta setmana.

[@more@]

 Al marge d’aquestes dues actuacions, l’Ajuntament de Sant Celoni havia demanat, també, subvencions per a la rehabilitació de Can Ramis, la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol de la Batllòria, la construcció d’una piscina descoberta i l’ampliació de la biblioteca, que no han estat concedides. Tanmateix, la Diputació ha de determinar, encara, la quantitat que destinarà al municipi en concepte d’ajuda tècnica entre les 26 propostes d’actuació presentades per l’Ajuntament de Sant Celoni.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.