El palauenc David Davis torna amb una medalla de bronze de Beijing

El jugador de Santa Maria de Palautordera David Davis ha tornat dels Jocs Olímpics de Beijing amb la medalla de bronze aconseguida per la selecció estatal d’handbol. L’equip havia tingut una actuació força decebedora contra a les semifinals contra Islàndia que el va deixar fora de la lluita per l’or. Un paper que va corregir en la lluita pel broze davant Croàcia. Aquest va ser un partit complicat com va quedar palès a la primera meitat  en què la campiona olímpica a Atenes 2004 va dominar el ritme del partit i va marxar al descans amb un 14-12 favorable. A la represa, el combinat estatal va ser superior en físic i en atac aconseguint fins a 23 gols i posant el resultat final en 29 a 35.

 Davis ha tancat la seva participació als Jocs de Beijing jugant els vuit partits amb un total de més de 114 minuts. Tot i que es tracta d’un jugador amb un potencial especialment defensiu, ha sumat 7 gols amb una efectivitat del 70 per cent en els seus llançaments, per sobre de la mitjana de l’equip.

[@more@]

 A més de Davis, els Jocs Olímpics de Beijing han comptat amb el concurs de dos altres esportistes del Baix Montseny. L’amazona de Gualba Beatriz Ferrer-Salat no va arribar a competir per la lesió del seu cavall. Per la seva banda, el tennista d’Hostalric Tommy Robredo va caure en ls primeres rondes tan en individual com en dobles fent parella amb Rafael Nadal.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.