Fusteria Mora s’emporta el Torneig de Futbol Sala a Vallgoguina

L’equip local Fusteria Mora es va emportar la present edició del Torneig de Futbol Sala de Vallgorguina que es va cloure la setmana passada. El conjunt es va imposar a la final al Palauenc per un 3-2. En el matx pel tercer i quart lloc, el Pintures Vich de Sant Celoni es van imposar per 5-0 al Drinking Team de Vall-gorguina, i a la vegada, el conjunt celoní va aconseguir el guardó a l’equip menys golejat. Pel que fa al millor jugador del torneig, el reconeixement va caure en Albert Teixidor mentre que el premi al màxim golejador va ser per a José Manuel de la Hoz, del Fusteria Mora.

 En la categoria de veterans, el Palauenc es va imposar a la final al Jugarretas de Santa Coloma de Gramanet (Barcelonès). Pel que fa al campionat femení, l’Arenys de Munt va aconseguir el primer lloc per quart any consecutiu en aquest torneig mentre que el Drinkin Team de Palautordera va quedar en el segon lloc. Terceres van ser les jugadores locals del Vallgorguina.

[@more@]

 D’altra banda, també es va fer un acte de cloenda per al campionat destinat als més joves i pel qual van passar un centenar d’infants de diferents edats. Així, el divendres dia 22 d’agost es va fer l’acte de cloenda amb el lliurament d’obsequis als participants consistent en material escolar. També es va lliurar la samarrera commemorativa del torneig que cada any té un sentit irònic i que enguany lluïa el mot ‘Goolgle’.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.