Enric Casasses i Joan Josep Camacho ofereixen un recital poètic a Arbúcies

L’Associació Cultural d’Arbúcies i el col·lectiu Poesiques presenten, diumenge, a les 7 de la tarda als Jardins de Can Torres, el recital ‘Set de poesiques’, amb la participació dels poetes Enric Casasses i Joan Josep Camacho Grau. L’acte compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d’Arbúcies, República de Guerrilla, l’Ateneu Popular l’Arboç i el Casal Independentista El Trabuc.

 L’obra de Casasses, poeta, rapsoda i traductor nascut a Barcelona el 1951, compta amb  influències molt heterogènies que van de la poesia medieval al surrealisme, passant pel Renaixement i el Barroc. Una de les seves singularitats és el seu estil de vida nòmada que l’ha portat a viure a Barcelona, l’Escala, Tenerife, Montpeller, Nottingham o Berlín, per tornar a Barcelona el 1997. El seu primer llibre, ‘La bragueta encallada’, data de 1973, i des d’aleshores ha publicat nombrosos treballs, alguns dels quals han estat guardonats, com ‘La cosa aquella’ (1991), premi Crítica Ser-ra d’Or, i ‘ No hi érem’ (1993), Premi de la Crítica de poesia catalana.

[@more@]

 Per la seva banda, Joan Josep Camacho Grau, nascut a Sant Vicenç dels Horts el 1975, és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Girona. L’autor ha publicat nombrosos reculls poètics, l’últim dels quals porta per títol ‘El cervell de Lenin’ (2007). Durant la seva trajectòria ha elaborat diversos fanzines underground amb títols com Karn de kafè, Paté de pedra, Dards alls folls i Sobrassada marrana, a més d’enregistrar el disc ‘Dreamachine’ (2004), juntament amb el poeta Rafael Cruz.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.