El CB Sant Celoni organitza el primer Interclubs de billar Festa Major

El CB Sant Celoni ha organitzat per a aquest diumenge, 31 d’agost, el primer campionat Interclubs de Billar Festa Major. El campionat s’ha obert a les 9 del matí a les instal·lacions de la seu del club, a les antigues escoles Montcanut, i a les 2 del migdia es farà el lliurament de trofeus. Seguidament, el CB Sant Celoni ha organitzat un dinar popular i un karaoke i bal a càrrec de cava Duet.

 En aquesta primera edició, a més del club amfitrió, prendran part en el campionat el CB Llinars i el CB Sant Feliu de Codines. El CB Sant Celoni s’ha proclamat recentment campió de la Lliga de l’Amistat, celebrada a Llinars, i ja prepara la seva participació en les competicions de la propera temporada.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.