L’associació del Pertegàs tindrà un mòbil per avisar d’incidències a la Festa Major de Sant celoni

L’Ajuntament de Sant Celoni ha decidit cedir un telèfon mòbil a la junta directiva de l’Associació de Veïns del Pertegàs, constituïda recentment, perquè aquesta pugui posar-se directament en contacte amb responsables del Consistori, en cas necessari, i informar d’eventuals incidències que es puguin produir durant la Festa Major. Aquesta, explica el regidor de Cultura, Jordi Cuminal, ha estat una de les mesures acordades amb els veïns després d’haver mantingut diverses trobades amb l’entitat per valorar els dispositius que es posaran en marxa durant els dies de la celebració.

 A banda, assegura Cuminal, també s’han mantingut dues reunions addicionals sobre el terreny on se situaran les barraques, els escenaris i la fira per aquesta edició de la Festa Major, al llarg del carrer Esteve Cardelús. En aquestes l’Ajuntament, segons el regidor, ha donat a conèixer les mesures de seguretat de la zona, que s’han ampliat, així com els dispositius de neteja que es veuran reforçats durant aquests dies. El regidor va traslladar als veïns que tot i que "tindrem soroll i tindrem moviment", l’Ajuntament vetllarà perquè els actes ocasionin el mínim de molèsties als residents a la zona.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.