Sant Antoni tanca la Festa Major omplint el pavelló a la mostra gastronòmica local

Un pavelló ple a vessar, amb uns 400 comensals, va acomiadar dimecres la Festa Major de Sant Antoni, amb una mostra gastronòmica, oferta per restauradors del municipi i de les poblacions veïnes, de la que els assistents en van destacar l’alta qualitat del menjar. De fet, les múltituds han estat la tònica dominant a la Festa d’enguany, que va començar omplint l’aparcament de l’Ajuntament la primera nit amb el sopar popular. Un sopar que inicialment, explica la regidora de Cultura Farners Casas, només convocava una quinzena de persones, però que actualment ja supera els 300 participants.

 La regidora considera que la celebració d’enguany "ha estat molt positiva" i que "ha portat molta feina, perquè s’han fet molts espectacles per a totes les edats". Una feina que ha estat recompensada amb l’altíssima participació a les activitats. "A tot arreu hi ha anat moltíssima gent", remarca Casas, fins i tot a espais, com el ‘chill out’, dels que inicialment se’n posava en dubte la possibilitat d’èxit.

[@more@]

 Una de les activitats recuperades, la diada castellera, amb les colles dels Minyons de Terrassa, els Torraires de Montblanc i els Margeners de Guissona, va concentrar multitud de persones, com també va succeir a les discoteques nocturnes per joves o l’obra de teatre del grup local. Farners destaca que, per a les pro-peres edicions, s’optarà per fer inscripcions a alguns dels actes, com la baixada de carretons.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.