Sant Pere de Vilamajor renova les plaques del nomenclàtor dels carrers

A banda de la retolació de les masies situades en sòl no urbanitzable, l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha iniciat la segona fase de col·locació de les plaques de noms dels carrersa l’Eixample i el centre. Les vies on es fa la nova retolació sónels carrers dels Lledoners, Comtes de Barcelona, plaça dels Comtes de Barcelona, carrer del Montseny, plaça del Montseny, carrer de Can Parera del Pla, avinguda de Sant Nonet i part dels carrers de Sant Pere i del Ginebró.

 Segons el Consistori, les plaques antigues s’havien deteriorat amb el temps o bé no estaven col·locades, ja sigui perquè no s’havien posat mai o perquè amb la construcció de nous habitatges no s’havien reposat. D’aquesta manera es facilita la cerca de direccions.

[@more@]

 D’altra banda, el Ple d’ahir també havia d’aprovar denominar Can Sebastianet el tram del carrer del nucli de les Faldes que esdevé prolongació d’aquesta via en el terme de Cànoves.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.