Vanessa Nuñez renuncia al càrrec com a regidora d’ERC de Vallgorguina

Vanessa Núñez ha notificat a l’Ajuntament la seva renúncia com a regidora de Vallgorguina. Núñez s’havia presentat a les eleccions municipals a les llistes d’ERC i la formació assegura que ha deixat l’acta de regidora per motius personals. El seu lloc l’ocuparà, segons el portaveu d’ERC a l’Ajuntament Josep Antoni Sánchez, el següent membre de la llista electoral: César Calvo.

 Calvo és veí de la Baronia i és la primera vegada que formarà part del Consistori de Vallgorguina, en aquest cas com a regidor de l’oposició. ERC haurà de demanar, properament, la seva incorporació com a regidor, ja que al darrer Ple municipal, celebrat dimarts, la formació ja va comptar amb un regidor menys al debat.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.