El CFFS Vallgorguina femení fa la golejada de la jornada i s’escola entre els primers del grup

Cara i creu per als equips femenins de futbol sala del Baix Montseny. Per una banda, el CFFS Vallgorguina, que aquestcap de setmana visita la pista de l’Iris Sol Casagemes en la quarta jornada de la Segona A, va vaconseguir el cap de setmana passat una espectacular golejada que, a més, situa l’equip entre el grup capdavanter de la taula. Les jugadores de Vallgorguina va fer un 13-1 al FS Català Atlètic on el marcador ja va reflectir la clara superioritat en tots els moments del joc.

 La cara negativa, a la Segona B, és per al CFS Arbúcies que va rebre a Cardedeu el mateix marcador en sentit contrari. Les jugadores arbucienques hauran de refer-se en el segon partt d ela temporada que aquest cap de setmana jugaran a Òrrius.

[@more@]

 Pel que fa als equips masculins, el FS Llinars ha suspès el partot que aquest cap de setmana havia de jugar a la pista del Bosco Roquefort en la sisena jornada de Territorial.

 A Preferent, al grup primer, el CFS Vilamajor jugarà a la pista del FS Caldes d’Estrac en un partit on els de Sant Antoni necessiten puntuar de manera urgent. Més després de la derrota del cap de setmana passat a camp propi per 2-5 davant el CE Dosrius Maresme.

 Al grup segon, el FS Sant Celoni visitarà la pista de l’Olímpic la Floresta, un equip que actualment és un rival directe a la zona mitjana de la classificació, on es troben els celonins amb un partit menys. La darrera jornada, el FS Sant Celoni va sumar la seva segona victòria per 2-1 davant el FSC Grups Arrahona, encadenant així dos triomfs consecutius.

 Pel que fa al grup quart, el CFS Arbúcies rebrà a la seva pista la visita del FS Palafrugell amb la baixa del porter titular arbucienc.

A la darrera jornada, el CFS Arbúcies va  patir la primera derrota de la temporada per 2-3 davant el FS Sant Julià de Ramis, en un partit molt igualat que qualsevol dels dos equips es podia haver emportat. Els arbuciencs no van tenir sort de cara a porteria tot i que van ser capaços de tornar a equilibrar el marcador quan a falta de 15 minuts pel final perdien per 0-2. Amb l’empat 2-2, les ocasions van sovintejar a les dues àrees però la sort va caure del costat dels visitants que van aprofitar un error de marcatge per fer el 2-3 definitiu.

 Pel que fa a la Segona A, el CF Palauenc rebrà a la seva pista el FS Avinyó. Un partit interessant entre els del Bages, líders actuals de la classificació, i els de Santa Maria de Palautordera, que es mantenen invictes en els dos partits disputats fins ara i que el cap de setmana passat van aconseguir treure un empat 3-3 a la pista de la UD San Lorenzo.

 A Segona B, el CFFS Vallgorguina visitarà el camp de l’Atlètic Sant Joan després de guanyar per 4-1 al FS l’Esclop Fortuna i saltar a la quarta posició amb un partit menys. per la seva banda, el FS Llinars B visitarà la pista del CFS Lliçà de Vall amb l’objectiu de sumar la primera victòria. Els de Llinars venen d’empatar 2-2 a casa davant el Sant Joan.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.