Mans Unides ofereix una xerrada sobre la fam a la Rectoria Vella de Sant Celoni

Mans Unides oferirà avui, divendres, una conferència a les 8 del vespre, a la Rectoria Vella de Sant Celoni, sota el títol ‘Combatre la fam, projecte de tots’. La xerrada anirà a càrrec del responsable de l’àrea d’Educació de Mans Unides, Agustí Viñamata.

Després de la conferència s’obrirà un col·loqui amb tots els assitents.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.