La Costa del Montseny convoca una nova edició de ‘la Costanyada’

L’Associació cultural Saüc de la Costa del Montseny ha convocat una nova edició de ‘la Costanyada’ per avui, divendres, a partir de les 9 del vespre. La celebració consistirà en un sopar calent a la vora del foc a base de botifarra i  el tradicional sorteig de dos curiosos elements: la cassola plena de qui sap què i dos castanyots, un d’autèntic i un de mentida.

 La festa clourà amb el concert del conjunt de música tradicional Els d’en Samarra. El preu del tiquet per assistir a la celebració és de 15 euros i les places són limitades.

Quant a elbaixmontseny

L\'Actualitat del Baix Montseny. Setmanari que, cada divendres, és als punts de venda de la comarca per informar els ciutadans d\'Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Fogars de la Selva, Gualba, Hostalric, Llinars, Massanes, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.